Selectum Family Resort Side

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Selectum Family Resort Side

Hotelul la plajă, ideal pentru turiști de la plajă și familii, se află la Manavgat, la aproximativ 350 de m de plaja cu nisip și pietriș. Turiștii pot ajunge la cele mai apropiate locuri de făcut cumpărături în aproximativ 1 km. Cel mai apropiat aeroport este Antalya (AYT) și se află la aproximativ 75 de km.
Personalul ce vorbește mai multe limbi de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. În spațiile comune poate fi folosită conexiunea la internet (contra cost). Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Cinefilii pot viziona filme la cinematograf. Un supermarket și un magazin de suveniruri și alte magazine oferă distracție la cumpărături. Alte servicii cuprind un serviciu de îngrijire a bebelușilor contra cost, un serviciu de închiriat mașini, un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de spălătorie, servicii ale unui valet și un medic de la hotel. Pot fi ținute prezentări, reuniuni sau conferințe în una dintre cele 10 săli de conferință.
În camere există o sufragerie și o baie; aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută. Clienții se pot relaxa de minune pe balcon sau pe terasă. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. În plus, există un telefon cu apelare directă și canale prin satelit. În cameră se găsesc și papuci de casă. În băi stau la dispoziție un uscător de păr și halate de baie pentru folosința zilnică. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Mai stau la dispoziție și camere adaptate pentru scaun cu rotile, cu baie fără bariere. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.
Zona încăpătoare cu piscine cu 9 piscine în aer liber promite odihnă și împrospătare. În zilele răcoroase poate fi folosită piscina acoperită. Copiii se pot bălăci în unul din cele 5 bazine cu apă de mică adâncime. Un tobogan de apă oferă distracție la scăldat pentru toate vârstele, iar un bar oferă băuturi răcoritoare și forțe noi pentru distracție. O terasă însorită invită la zăbovit. Resortul oferă un program de sport în aer liber cu boccia, volei de plajă, volei, baschet și tir cu arcul și contra cost tenis. Sunt disponibile diverse tipuri de sporturi, printre care sporturi acvatice ca plimbări cu scuterul acvatic, plimbări cu banana, iahting, catamaran, aerobic în apă și parasailing, iar contra plată schi nautic. Complexul de vacanță oferă o serie de posibilități pentru desfășurarea de activități sportive în interior, de ex. o sală de fitness, tenis de masă, un joc de darts, gimnastică, aerobic și fotbal de masă, iar contra cost biliard și bowling. Locul de cazare propune diverse terapii în zona de relaxare, printre care o saună și un hamam, și, contra unei taxe suplimentare - un spa, o baie de aburi și terapii prin masaj. Alte oferte de petrecere a timpului liber includ un miniclub, o minidiscotecă și o discotecă.
Locurile unde se poate lua masa cuprind o cafenea, un bar și un lobby bar. Clienții vor găsi bucate delicioase în cele 7 restaurante de nefumători cu aer condiționat. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. Se oferă spre rezervare All-Inclusive-Special. Se oferă micul dejun, prânzul și cina. Sunt disponibile și mâncăruri speciale, printre care feluri de mâncare vegetariene. De asemenea, resortul pune la dispoziție gustări. Bucătari foarte talentați pregătesc bucate delicioase în timpul unor reprezentații de gătit. Locul de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Room service

Water slide

Parking garage

Nightclub / DJ

Kids' club

Laundry

Shops on site

Non-smoking rooms

Facilities for disabled guests

Conference rooms

Internet