Sunrise Resort Hotel

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Sunrise Resort Hotel

Acest hotel se află chiar pe plajă, într-o zonă centrală în Kizilagac.
Hotelul cu aer condiționat cu un lift dispune de 504 camere. Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. Obiectele de valoare pot fi păstrate în siguranță în seiful hotelului. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. Locul de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Un supermarket și un magazin de suveniruri și câteva alte magazine oferă posibilitatea de a hoinări relaxat. Unitatea de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale hotelului se numără o sală de jocuri. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea locului de cazare. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de îngrijire a bebelușilor, servicii de bonă, room service 24h, un serviciu de spălătorie, un coafor și un medic de la hotel.
În camere se găsesc o zonă de living și o baie, iar aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele cu mochetă dispun de un pat dublu și de o canapea. Există dormitoare separate. Paturile suplimentare sau paturile pentru copii sunt disponibile pentru cei mici contra cost. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Mai sunt disponibile și un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Telefonul, canale prin satelit și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. În cameră se găsesc și papuci de casă. În baia dotată cu duș și cadă, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și o oglindă de machiaj. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.
Spațiul cu 3 piscine exterioare și o piscină interioară se potrivește de minune pentru odihnă activă și antrenamente regulate în apă. Cei mici se pot bălăci în zona de scăldat amenajată pentru copii. De asemenea, băuturile răcoritoare de la bar/snack-bar și un tobogan de apă îi vor binedispune foarte mult pe toți cei ce iubesc apa. Sunt disponibile o terasă însorită, șezlonguri și umbrele. Unitatea de cazare oferă un program cuprinzător de sport în aer liber cu tenis, volei de plajă, baschet, partide de golf, tir cu arcul și călărie, precum și cu plată - minigolf și putting green. Hotelul oferă mai multe posibilități de a practica activități sportive în interior, ca de exemplu o sală de fitness, tenis de masă, biliard, un joc de darts, bowling și aerobic, iar contra cost squash. Locul de cazare oferă diverse terapii în zona de relaxare, printre care un spa, o saună, o baie de aburi, un hamam, terapii prin masaj și talasoterapie, precum și, în schimbul unei taxe suplimentare, un salon de înfrumusețare. Alte oferte de petrecere a timpului liber includ un program de recreere, un miniclub, o minidiscotecă, muzică live, o discotecă și un club de noapte.
Locurile unde se poate lua masa cuprind 5 restaurante, o cafenea și un bar. Se oferă spre rezervare regim all inclusive. Clienții de la all inclusive se bucură de oferte speciale, ca de exemplu gustări, de asemenea există o paletă diversă de băuturi alcoolice și nealcoolice, precum și minibar. Un mic dejun bogat, prânzul și cina îmbie cu o ofertă diversificată de bucate.
În unitatea de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Room service

Water slide

Secured parking

Currency exchange

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Games room

Nightclub / DJ

Kids' club

Children's playground

Laundry

Shops on site

Barber / Beauty shop

Pets allowed

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet

Lobby

Medical assistance

Theatre