Tui Blue Palm Garden

Prezentare generală

Tui Blue Palm Garden

Hotelul la plajă se află la Manavgat, chiar pe plajă.
Clienții vor avea o ședere relaxantă în cele 363 de camere. La recepția din zona de primire personal ce vorbește mai multe limbi vă stă la dispoziție pentru orice fel de ajutor. Facilitățile cuprind și o cameră de bagaje. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. De asemenea, există o serie de magazine care invită la hoinărit și la zăbovit. Hotelul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale unității de cazare se numără o sală de jocuri. O parcare (gratuit) este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de îngrijire a bebelușilor contra cost, servicii de bonă, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service, serviciile unui valet și un medic de la hotel. Pentru conferințe, prezentări sau reuniuni poate fi folosită sala de conferință.
În camere există un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire. Dotările de bază din majoritatea camerelor includ un balcon. Camerele au un pat dublu sau o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Mai sunt disponibile și un frigider, un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. În plus, există un telefon, canale prin satelit și WiFi (gratuit). Un sortiment de perne garantează o noapte liniștită și confortabilă. În baia dotată cu duș, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și halate de baie. În plus, clienții au la dispoziție articole de cosmetică în băi. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Locul de cazare oferă o cameră de familie și camere de nefumători.
Pe lângă piscinele interioare și exterioare există un spațiu de scăldat amenajat pentru copii. De asemenea, băuturile răcoritoare de la bar/snack-bar și un tobogan de apă îi vor binedispune foarte mult pe toți cei ce iubesc apa. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Activitățile numeroase și diverse propuse la hotel garantează distracții sportive, ca de ex. ciclism/ciclism montan, tenis, volei de plajă, baschet și tir cu arcul. Și iubitorii sporturilor acvatice se vor simți minunat datorită unor activități precum schi nautic, iahting, snorkelling și aqua-fitness. Alți organizatori propun windsurfing, plimbări cu scuterul acvatic și plimbări cu banana. În unitatea de cazare cu o sală de fitness, tenis de masă, biliard, un joc de darts, yoga și aerobic, clienții pot alege dintr-o serie cuprinzătoare de activități sportive în interior. La locul de cazare sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, baie de aburi, hamam, salon de înfrumusețare, terapii prin masaj și terapii ayurvedice. Copiii se pot juca la miniclub (gratuit) și pot dansa și cânta în minidiscotecă.
Locurile unde se poate lua masa cuprind 3 restaurante, o cafenea și un bar. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. La centrul de cazare se oferă spre rezervare regim all inclusive. Clienții de la all inclusive se bucură de oferte speciale, ca de exemplu gustări, de asemenea există o selecție de băuturi alcoolice și nealcoolice. Un mic dejun, un prânz și o cină stau la dispoziție pentru toate poftele. Lista cu bucate mai cuprinde și mese fără gluten și feluri de mâncare vegetariene. O atracție deosebită este gătitul în fața musafirilor.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Water slide

Secured parking

Bikes available

Safety deposit box

Games room

Nightclub / DJ

Kids' club

Children's playground

Laundry

Shops on site

Barber / Beauty shop

Air conditioning

Conference rooms

Internet

Bicycle Park

Theatre