Akalia Suite Hotel & Spa

Prezentare generală

Akalia Suite Hotel & Spa

Acest aparthotel se află în apropiere de plaja, într-o zonă centrală în Side.
Această unitate dispune de un lift și de o recepție. Servicii ca o cameră de bagaje și un seif contribuie la o ședere confortabilă. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Pe lângă un supermarket, aici se mai găsesc și alte magazine. Aparthotelul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără un spațiu cu televizor și o bibliotecă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea hotelului. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de închiriat mașini, un serviciu de transfer, un coafor, un medic de la hotel și un autobuz propriu pentru navetă.
În camere se găsesc o bucătărie și o baie, iar aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută. Dotările standard din majoritatea camerelor includ un balcon. Clienții pot dormi confortabil pe un pat dublu. Lucrurile de valoare pot fi păstrate în siguranță într-un seif. Mai sunt disponibile și un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Telefonul, canale prin satelit și WiFi-ul (contra cost) oferă un concediu confortabil. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.
Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Șezlongurile și umbrelele de soare invită la odihnă pe terasa. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare. Cei ce vor să facă mișcare pot alege între ciclism/ciclism montan și volei de plajă. În aparthotelul cu o sală de fitness, tenis de masă, biliard și un joc de darts, clienții pot alege dintr-o serie cuprinzătoare de activități sportive în interior. La locul de cazare sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, hamam și terapii prin masaj. Un club de noapte oferă distracție și divertisment.
Zona cu restaurante dispune de 2 restaurante și de o cafenea. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. Se oferă spre rezervare demipensiune. Mic dejun, prânz și un bufet variat de seară sunt delicioase și pregătite foarte diversificat.

Date și prețuri

Dotările hotelului

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Secured parking

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Children's playground

Shops on site

Barber / Beauty shop

Lift

Internet

Politicile hotelului

Animale de companie

La hotelul Akalia Suite Hotel & Spa accesul cu animale de companie nu este permis

Grupuri

Nu se impune limită pentru mărimea grupului

Hotelul Akalia Suite Hotel & Spa nu permite organizarea de petreceri sau de evenimente

Fumători

Fumatul nu este permis în incinta hotelului Akalia Suite Hotel & Spa

Ore de liniște

Hotelul Akalia Suite Hotel & Spa nu impune program de liniște

Contul meu

Ai uitat parola?

Sau conectează-te cu

Nu ai cont încă?

Creare cont

Sau conectează-te cu

Ai deja un cont?