Hampton Inn & Suites Birmingham-Downtown-Tutwiler

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Hampton Inn & Suites Birmingham-Downtown-Tutwiler

Datorită poziției centrale la Birmingham, hotelul urban este un punct perfect de plecare pentru a descoperi împrejurimile și se potrivește perfect pentru familiile cu copii.
Hotelul cu aer condiționat oferă 149 de camere de nefumători și dispune de lift. Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. Serviciile disponibile includ o cameră de bagaje, un seif și un bancomat. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. Unitatea de cazare oferă o serie de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără un chioșc cu ziare. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea hotelului. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de transfer, room service contra cost, un serviciu de spălătorie, un coafor și o spălătorie de tip self-service.
Un aparat de aer condiționat și o pardoseală încălzită ce poate fi ajustată individual creează o atmosferă plăcută în camere. Clienții se pot relaxa de minune pe balcon sau pe terasă. Există un birou. Mai sunt disponibile și un frigider și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. Echiparea este completată de un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, un radio și WiFi (gratuit). În camere turiștii vor găsi ziarul cotidian. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere.
Piscina exterioară oferă băi plăcute și răcoritoare. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu partide de golf, o sală de fitness, gimnastică și aerobic.
Există diverse locuri unde se poate lua masa: o sală pentru micul dejun și un bar. Restaurantul pentru nefumători dispune de scaune înalte pentru copii. Se oferă spre rezervare pachete de servicii cu mic dejun inclus. Un mic dejun continental contribuie la un început de zi dinamic. La amiază și seara se servesc mâncăruri delicioase din meniu
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.

Facilități

Altele

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Safety deposit box

Laundry

Mini-market on site

Barber / Beauty shop

Pets allowed

Non-smoking rooms

Facilities for disabled guests

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet