Comfort Suites West Of The Ashley

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Comfort Suites West Of The Ashley

Acest sat de vacanță este în Charleston (Carolina de Sud).
Satul de vacanță oferă 100 de camere pe 5 etaje la care se poate ajunge cu un lift. La recepția din zona de primire personalul care vorbește engleză vă stă la dispoziție pentru orice fel de ajutor. Facilitățile mai cuprind și o cameră de bagaje, un seif și un automat de băuturi răcoritoare. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. Complexul dispune de o serie de comodități pentru persoanele în scaun cu rotile. Locul de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Pe lângă un magazin de suveniruri, aici se mai găsesc și alte magazine. Printre celelalte facilități ale complexului se numără un chioșc cu ziare. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea satului de vacanță. Printre alte servicii se găsesc room-service, un serviciu de apel de trezire, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți. Centrul de afaceri oferă sprijin pentru afaceri și un fax.
Aparatul de aer condiționat și o pardoseală încălzită ce poate fi ajustată individual creează o atmosferă plăcută în camere. Camerele cu mochetă dispun de un pat „Queen size”, de un pat „King size” sau de o canapea. Pot fi solicitate paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif și un birou. Mai sunt disponibile și un frigider, un cuptor cu microunde și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, un radio și WiFi (gratuit). Un duș, o cadă și o cadă cu hidromasaj se găsesc în interiorul băilor. O altă facilitate oferită este un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Se oferă spre rezervare camere adaptate pentru scaun cu rotile. Locul de cazare oferă camere de nefumători.
Apa încălzită la o temperatură plăcută în piscinele interioare și exterioare contribuie la o baie sănătoasă. O terasă însorită invită la zăbovit. Cada cu hidromasaj din zona de scăldat promite relaxare profundă. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu tenis, partide de golf, călărie, o sală de fitness, aerobic și un spa.
Există diverse locuri unde se poate lua masa: un restaurant, o sală pentru micul dejun și un bar. Un mic dejun continental de la bufet garantează o zi bună de dimineață.
În complex sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Facilități

Altele

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Safety deposit box

Laundry

Shops on site

Mini-market on site

Facilities for disabled guests

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet