Holiday Inn Charleston-Riverview

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Holiday Inn Charleston-Riverview

Hotelul urban se află chiar în centrul localității Charleston (Carolina de Sud).
Cele 80 de camere de nefumători sunt împărțite pe 3 nivele la ele se poate ajunge cu un lift. Recepția este deschisă la orice oră. Servicii ca o cameră de bagaje, un seif și un bancomat contribuie la o ședere confortabilă. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. La magazinele de suveniruri pot fi cumpărate mici amintiri din concediu. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj (gratuit) sau în parcare. Printre celelalte oferte se numără room-service, un serviciu de spălătorie, serviciile unui valet și un autobuz propriu pentru navetă. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți.
Aparatul de aer condiționat și o pardoseală încălzită ce poate fi ajustată individual creează o atmosferă plăcută în camere. Camerele cu mochetă dispun de un pat dublu sau de un pat „King size”. Pentru un pat suplimentar nu se percep taxe suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif și un birou. Mai sunt disponibile și un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. Echiparea este completată de un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, un radio și WiFi. Un sortiment de perne promite o stare de bine confortabilă. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Se oferă spre rezervare camere adaptate pentru scaun cu rotile.
Un program de sport și de divertisment oferă posibilitatea de a petrece timpul liber în mod flexibil. Piscina exterioară oferă băi plăcute și răcoritoare. Clienții pot profita de vremea bună pe terasă. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu o sală de fitness și gimnastică.
Hotelul dispune de un bar. Restaurantul pentru nefumători dispune de scaune înalte pentru copii. Un mic dejun continental contribuie la un început de zi dinamic. La amiază și seara se servesc mâncăruri delicioase din meniu Unitatea de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.
La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.

Facilități

Altele

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Parking garage

24-hours front desk

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Laundry

Shops on site

Non-smoking rooms

Facilities for disabled guests

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet