Holiday Inn Express Charleston Us Hwy 17 & I-526

Prezentare generală

Holiday Inn Express Charleston Us Hwy 17 & I-526

Acest sat de vacanță se află în Charleston (Carolina de Sud), cel mai apropiat aeroport este Charleston (CHS).
Satul de vacanță cu un lift dispune de 80 de camere. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Printre facilitățile complexului se numără o cameră de bagaje, un seif și un automat de băuturi răcoritoare. În spațiile comune este disponibil WiFi. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Locul de cazare dispune de o serie de comodități pentru persoanele în scaun cu rotile. Complexul dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. La magazinele de suveniruri pot fi cumpărate mici amintiri din concediu. Printre celelalte facilități ale satului de vacanță se numără un chioșc cu ziare și un spațiu cu televizor. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea complexului. Printre alte servicii se găsesc asistență medicală, room-service, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți. Centrul de afaceri oferă sprijin pentru afaceri și un fax. Pentru conferințe, prezentări sau reuniuni poate fi folosită sala de conferință.
În camere există un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire. Pot fi solicitate paturi suplimentare. Există un birou. Mai sunt disponibile și un frigider, un cuptor cu microunde și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon, un televizor și WiFi. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Locul de cazare oferă camere de nefumători.
Piscina exterioară se potrivește perfect pentru odihnă activă sau antrenament acvatic regulat. Șezlongurile și umbrelele garantează ore odihnitoare. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu tenis, partide de golf, pescuit, o sală de fitness și aerobic.
Se oferă spre rezervare pachete de servicii cu mic dejun inclus.
În satul de vacanță sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club, JCB și MasterCard.

Facilități

Altele

Room service

Secured parking

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Laundry

Shops on site

Mini-market on site

Facilities for disabled guests

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet

Medical assistance