Hotel Emeline

Prezentare generală

Hotel Emeline

Acest hotel este amplasat în centrul localității Charleston (Carolina de Sud).
Hotelul cu aer condiționat cu un lift dispune de 212 camere. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Facilitățile locului de cazare cuprind o cameră de bagaje, un seif și un bancomat. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Unitatea de cazare dispune de o serie de comodități pentru persoanele în scaun cu rotile. Hotelul dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Există de asemenea și magazine. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără o bibliotecă. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare. Printre alte servicii se găsesc servicii de bonă, room-service, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți.
Un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. Camerele dispun de un pat dublu și de o canapea. Lucrurile de valoare pot fi păstrate în siguranță într-un seif. Mai sunt disponibile și un frigider, un cuptor cu microunde și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon, un televizor și WiFi. În baia dotată cu duș și cadă, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și telefonul. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. De asemenea stau la dispoziție camere cu băi fără obstacole. Unitatea de cazare oferă camere de familie și camere de nefumători.
Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu tenis, windsurfing, plimbări cu scuterul acvatic, iahting, o sală de fitness și aerobic. Clienții vor avea parte de divertisment seara ascultând muzică live.
Există diverse locuri unde se poate lua masa: un restaurant, o cafenea și un bar. Zilnic sunt servite un mic dejun și un prânz. Sunt disponibile și mâncăruri speciale, printre care feluri de mâncare dietetice. De asemenea, hotelul pune la dispoziție oferte speciale de masă.
La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Parking garage

Bikes available

Safety deposit box

Laundry

Shops on site

Pets allowed

Facilities for disabled guests

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet