The Dewberry Charleston

Prezentare generală

The Dewberry Charleston

Acest hotel se află chiar în centrul localității Charleston (Carolina de Sud).
Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Servicii ca o cameră de bagaje, un seif și un bancomat contribuie la o ședere confortabilă. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Hotelul dispune de o serie de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Există un lift și facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. De asemenea, există o serie de magazine care invită la hoinărit și la zăbovit. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Printre celelalte facilități ale unității de cazare se numără o bibliotecă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea locului de cazare. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de pază nonstop, un serviciu de îngrijire a bebelușilor, servicii de bonă, room-service, un serviciu de spălătorie, o spălătorie de tip self-service și un autobuz propriu pentru navetă. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți. Pentru asistență în afaceri se oferă un fax.
Aparatul de aer condiționat și sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. Sunt disponibile dormitoare separate. Există un minibar. Amenajarea cuprinde un set de călcat și o presă de călcat pantaloni. Telefonul, un televizor cu ecran plat și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. În plus, clienții pot să apeleze la serviciul de pregătire a camerei pentru somn. În cameră se găsesc și papuci de casă. În baia dotată cu duș, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și halate de baie. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Hotelul oferă camere de familie și camere de nefumători.
Clienții pot profita de vremea bună pe terasă. Unitatea de cazare le propune ciclism/ciclism montan celor care nu vor să renunțe la sport nici când călătoresc. Hotelul le oferă iubitorilor de sport și multe activități în interior, și anume o sală de fitness, yoga, gimnastică și aerobic. În unitatea de cazare sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, baie de aburi și terapii prin masaj. Clienții vor avea parte de divertisment seara ascultând muzică live.
Există diverse locuri unde se poate lua masa: un restaurant, o cafenea și un bar. În fiecare zi este servit un mic dejun hrănitor. La cerere pot fi pregătite feluri de mâncare dietetice, feluri de mâncare vegetariene și meniuri pentru copii. De asemenea, locul de cazare pune la dispoziție oferte speciale de masă.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Bikes available

Safety deposit box

Laundry

Shops on site

Facilities for disabled guests

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet