Holiday Inn Express Cheektowaga North East

Prezentare generală

Holiday Inn Express Cheektowaga North East

Acest hotel se află în Cheektowaga, cel mai apropiat aeroport este Buffalo (BUF).
În acest hotel cu un lift și o recepție sunt 85 de camere. Lucrurile de valoare pot fi păstrate în siguranță în seiful hotelului. În spațiile comune este disponibil WiFi. Locul de cazare dispune de o serie de comodități pentru persoanele în scaun cu rotile. Unitatea de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Există de asemenea și magazine. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea hotelului. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de îngrijire a bebelușilor, room-service, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți. Pentru asistență în comunicare și afaceri, centrul de afaceri oferă un fax.
Un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. Camerele dispun de un pat dublu și de o canapea. Pot fi solicitate paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif și un birou. Se găsesc de asemenea și un frigider și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon, canale prin satelit și WiFi. În camere turiștii vor găsi ziarul cotidian. În baia dotată cu un duș se află un uscător de păr. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Locul de cazare oferă camere de nefumători.
În zona cu piscină interioară cu apă de temperatură moderată și plăcută se pot savura avantajele băilor cu apă sărată. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu tenis, o sală de fitness și aerobic.
Se oferă spre rezervare pachete de servicii cu mic dejun inclus.
În unitatea de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club, JCB și MasterCard.

Facilități

Altele

Room service

Secured parking

Safety deposit box

Laundry

Shops on site

Facilities for disabled guests

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet