Candlewood Suites Chesapeake/Suffolk

Prezentare generală

Candlewood Suites Chesapeake/Suffolk

Acest hotel se află în Chesapeake, cel mai apropiat aeroport este Norfolk - International (ORF).
În acest hotel cu un lift și o recepție sunt 102 camere. Servicii ca o cameră de bagaje și un seif contribuie la o ședere confortabilă. În spațiile comune este disponibil WiFi. Unitatea de cazare oferă o serie de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. La magazinele de suveniruri pot fi cumpărate mici amintiri din concediu. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără un chioșc cu ziare. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea hotelului. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de îngrijire a bebelușilor, servicii de traducere, room-service, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți. Centrul de afaceri oferă sprijin pentru afaceri și un fax.
În camere există o bucătărie și o baie; aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută. Clienții pot dormi confortabil pe un pat dublu. Pot fi solicitate paturi suplimentare. Există un birou. Mai sunt disponibile și un frigider, un cuptor cu microunde și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon, un televizor, un DVD player și WiFi. În baia dotată cu un duș se află un uscător de păr. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Unitatea de cazare oferă camere de nefumători.
Un program de sport și de divertisment oferă posibilitatea de a petrece timpul liber în mod flexibil. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu tenis, o sală de fitness și aerobic.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club, JCB și MasterCard.

Facilități

Altele

Room service

Secured parking

Safety deposit box

Laundry

Mini-market on site

Pets allowed

Facilities for disabled guests

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet