Fairfield Inn & Suites Chesapeake

Prezentare generală

Fairfield Inn & Suites Chesapeake

Acest hotel se află în Chesapeake, cel mai apropiat aeroport este Norfolk - International (ORF).
În acest hotel cu un lift și o recepție clienților le stau la dispoziție 105 camere. Facilitățile locului de cazare cuprind un seif și un bancomat. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. Unitatea de cazare dispune de o serie de comodități pentru persoanele în scaun cu rotile. Hotelul dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără o sală de jocuri. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea unității de cazare. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de îngrijire a bebelușilor, asistență medicală, room-service, un serviciu de spălătorie, un coafor și o spălătorie de tip self-service. Pentru asistență în comunicare și afaceri, centrul de afaceri oferă un fax.
Aparatul de aer condiționat și sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. Clienții pot dormi confortabil pe un pat dublu. Mai sunt disponibile și un frigider, un cuptor cu microunde și un aparat pentru cafea/ceai. Se garantează diverse posibilități de comunicare și divertisment prin echiparea cu un televizor și WiFi. În baia dotată cu un duș se află un uscător de păr. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Hotelul oferă camere de familie și camere de nefumători.
Piscina exterioară garantează răcorire și înviorare. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu o sală de fitness, un spa și o saună.
Se oferă spre rezervare pachete de servicii cu mic dejun inclus.

Facilități

Altele

Room service

Secured parking

Safety deposit box

Games room

Laundry

Barber / Beauty shop

Facilities for disabled guests

Lift

Air conditioning

Internet

Medical assistance