Holiday Inn Express Chesapeake

Prezentare generală

Holiday Inn Express Chesapeake

Acest hotel se află în Chesapeake, cel mai apropiat aeroport este Norfolk - International (ORF).
În acest hotel cu un lift și o recepție sunt 106 camere. Printre facilitățile unității de cazare se numără o cameră de bagaje, un bancomat și un automat de băuturi răcoritoare. În spațiile comune este disponibil WiFi. Locul de cazare oferă o serie de comodități pentru persoanele în scaun cu rotile. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Printre celelalte facilități ale hotelului se numără un spațiu cu televizor. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea unității de cazare. Printre alte servicii se găsesc room-service, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service. Centrul de afaceri oferă sprijin pentru afaceri și un fax.
Aparatul de aer condiționat și sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. Clienții pot dormi confortabil pe un pat dublu. Mai sunt disponibile și un frigider, un cuptor cu microunde și un aparat pentru cafea/ceai. Se garantează diverse posibilități de comunicare și divertisment prin echiparea cu un telefon, un televizor și WiFi (gratuit). În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Locul de cazare oferă camere de familie și camere de nefumători.
Bazine încălzite interioare și exterioare, unele cu apă sărată, garantează băi plăcute și relaxante și adevărate senzații de vacanță. Sunt disponibile o terasă însorită, șezlonguri și umbrele. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu partide de golf, o sală de fitness și aerobic.
În fiecare zi este servit un mic dejun hrănitor.
Sunt acceptate carduri de credit uzuale ca: American Express, Visa, Diners Club, JCB și MasterCard.

Facilități

Altele

Room service

Secured parking

Shared lounge/TV area

Laundry

Facilities for disabled guests

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet