Residence Inn Hartford Avon

Prezentare generală

Residence Inn Hartford Avon

Acest hotel se află în Avon, cel mai apropiat aeroport este Hartford/Springfield - Bradley (BDL).
În acest hotel cu un lift și o recepție clienților le stau la dispoziție 100 de camere. Facilitățile locului de cazare cuprind un seif și un bancomat. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. Unitatea de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Un supermarket și alte magazine oferă distracție la cumpărături. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea hotelului. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți. Centrul de afaceri oferă sprijin pentru afaceri și un fax.
În camere se găsesc o bucătărie și o baie, iar aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută. Există un minibar. Se găsesc de asemenea și un frigider și un aparat pentru cafea/ceai. Echiparea este completată de un telefon, canale prin satelit și WiFi. În baia dotată cu duș, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și telefonul. Mai stau la dispoziție și camere adaptate pentru scaun cu rotile, cu baie fără bariere. Locul de cazare oferă camere de familie și camere de nefumători.
Piscina exterioară garantează răcorire și înviorare. Șezlongurile și umbrelele de soare invită la odihnă pe terasa. Cada cu hidromasaj din zona de scăldat promite relaxare profundă. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu tenis, o sală de fitness, badminton, un spa și o saună.
Se oferă spre rezervare pachete de servicii cu mic dejun inclus.

Facilități

Altele

Secured parking

Bikes available

Safety deposit box

Laundry

Shops on site

Pets allowed

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet