Quality Inn

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Quality Inn

Acest hotel este amplasat direct în inima localității Cookeville.
În acest hotel cu un lift și o recepție sunt 147 de camere. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – un seif, un serviciu de îngrijire a bebelușilor contra cost, room-service, o sală de conferințe, un centru de afaceri și o spălătorie de tip self-service. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). Locul de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea unității de cazare.
Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. Camerele au un pat dublu. Există un birou. Mai sunt disponibile și un frigider și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon, un televizor și WiFi. În băi se găsește un uscător de păr. Se oferă spre rezervare camere adaptate pentru scaun cu rotile. Hotelul oferă o cameră de nefumători și camere pentru fumători.
Piscinele interioare și exterioare se potrivesc de minune pentru antrenamente constante în apă și odihnă activă. Cada cu hidromasaj din zona de scăldat promite relaxare profundă. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu o sală de fitness, aerobic și un spa.
Locul de cazare dispune de un restaurant și de o sală de mese. Un mic dejun delicios dă energie pentru întreaga zi.

Facilități

Altele

Room service

Safety deposit box

Pets allowed