Baymont By Wyndham Goodlettsville/Nashville

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Baymont By Wyndham Goodlettsville/Nashville

Acest hotel se află în Goodlettsville, cel mai apropiat aeroport este Nashville (BNA).
Hotelul își întâmpină clienții cu ospitalitate într-o unitate de 3 nivele cu un lift și 100 de camere. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Clienților unității de cazare le stau la dispoziție un seif, un spațiu cu televizor, room-service și un centru de afaceri. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea locului de cazare. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți.
În camere există un aparat de aer condiționat. Camerele au un pat dublu. Contra cost poate fi pus la dispoziție un pat suplimentar. Există un birou. Se găsesc de asemenea și un frigider, un cuptor cu microunde și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon, un televizor cu canale prin cablu și WiFi (gratuit). În camere turiștii vor găsi ziarul cotidian. În băi se găsește un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Hotelul oferă camere de familie, camere de nefumători și camere pentru fumători.
Clienții își pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale unității de cazare. Piscina exterioară garantează răcorire și înviorare.
Mesele se iau în unul din cele 3 restaurante. Se oferă spre rezervare pachete de servicii cu mic dejun inclus.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.

Facilități

Altele

Room service

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Pets allowed