Aqua Oasis

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Aqua Oasis

Acest hotel urban se află la aproximativ 650 de m de plajă, într-o zonă centrală în Honolulu. Cel mai apropiat aeroport este Honolulu, Oahu (HNL), distanța este de aproximativ 16 km.
Într-o clădire principală cu 11 etaje și o clădire auxiliară, clienții vor găsi 93 de camere. În zona de primire, la recepția deschisă 24 de ore, clienții sunt întâmpinați călduros de personal ce vorbește mai multe limbi. Serviciile de check-in și check-out sunt disponibile la orice oră. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – o garderobă, o cameră de bagaje, un seif, un bancomat, un serviciu de spălătorie, o spălătorie de tip self-service, serviciile unui valet și o zonă pentru fumători. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Hotelul dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile și de 2 lifturi. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca contra cost în parcarea locului de cazare. Oferta include un autobuz propriu pentru navetă. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți.
În camere există o bucătărie și o baie; aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută. Dotările de bază din majoritatea camerelor includ un balcon. Camerele cu mochetă dispun de un pat „King size” și de o canapea. Contra cost poate fi pus la dispoziție un pat suplimentar. De asemenea, sunt disponibile un seif și un birou. Există o chicinetă echipată cuprinzător cu un frigider, un minifrigider, un cuptor cu microunde și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, un radio, o consolă video, un ceas deșteptător și WiFi. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Unitatea de cazare oferă camere de familie, 95 de camere de nefumători și camere pentru fumători.
Pe lângă piscinele interioare și exterioare există un spațiu de scăldat amenajat pentru copii. Pe terasă stau la dispoziție șezlonguri comode. Cada cu hidromasaj din zona de scăldat promite relaxare profundă. Cei ce vor să facă mișcare pot alege între ciclism/ciclism montan și partide de golf. O sală de fitness și biliard fac parte din oferta de activități sportive și pentru timpul liber a hotelului. La locul de cazare sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, baie de aburi și hidroterapie.
Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o sală de mese și un bar. Se oferă spre rezervare pachete de servicii cu mic dejun inclus.
În unitatea de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club, JCB și MasterCard.

Facilități

Altele

Restaurant

Bar

Secured parking

Bikes available

24-hours front desk

Safety deposit box

Laundry

Lift

Air conditioning

Internet

Lobby

Cloakroom