Aston At The Executive Centre Hotel

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Aston At The Executive Centre Hotel

Acest hotel se află la Honolulu, cel mai apropiat aeroport este Honolulu, Oahu (HNL).
În acest hotel cu un lift și o recepție sunt 512 camere. Servicii ca o cameră de bagaje, un seif, un bancomat și un automat de băuturi răcoritoare contribuie la o ședere confortabilă. În spațiile comune este disponibil WiFi. Locul de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Printre celelalte facilități ale unității de cazare se numără un chioșc cu ziare. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare. Printre alte servicii se găsesc room-service, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service. Pentru comunicare sau pentru desfășurarea activităților de afaceri se poate pune la dispoziție un fax.
Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. Pot fi solicitate paturi suplimentare. Un seif oferă cea mai bună protecție pentru bunurile de preț ale clienților. Mai sunt disponibile și un frigider, un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. Echiparea este completată de un telefon și WiFi (gratuit). În baia dotată cu o cadă cu hidromasaj se află un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. De asemenea stau la dispoziție camere cu băi fără obstacole. Hotelul oferă camere de familie și camere de nefumători.
Apa încălzită la o temperatură plăcută în piscinele interioare și exterioare contribuie la o baie sănătoasă. Șezlongurile invită la bronzat. Cada cu hidromasaj din zona de scăldat promite relaxare profundă. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu biliard și un spa. Clienții vor avea parte de divertisment seara ascultând muzică live.
Există diverse locuri unde se poate lua masa: un restaurant, o sală de mese și un bar.
La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Facilități

Altele

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Parking garage

Safety deposit box

Laundry

Mini-market on site

Lift

Air conditioning

Internet