Aston At The Waikiki Banyan

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Aston At The Waikiki Banyan

Hotelul la plajă se află la aproximativ 300 de m de plajă, într-o zonă centrală în Honolulu.
Clienții au la dispoziție 876 de camere de nefumători într-o clădire principală cu 876 etaje și o clădire auxiliară cu 37 de etaje. La recepția din zona de primire personal ce vorbește mai multe limbi vă stă la dispoziție pentru orice fel de ajutor. Complexul de apartamente cu aer condiționat dispune de diverse comodități ce contribuie la o ședere confortabilă și relaxantă, ca de exemplu o cameră de bagaje, un seif, un bancomat, room-service, un serviciu de spălătorie, o sală de conferințe, o spălătorie de tip self-service și o zonă pentru fumători. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. Există 3 lifturi și facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și în alte magazine. În plus există un loc de joacă pentru cei mici. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca contra cost în parcarea complexului. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți.
În camere se află o sufragerie, o bucătărie și o baie, un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire contribuie la o atmosferă plăcută. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Camerele au un pat dublu sau o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. Pentru un pat suplimentar nu se percep taxe suplimentare. Un seif oferă cea mai bună protecție pentru bunurile de preț ale clienților. Datorită unui frigider, unui aragaz, unui cuptor cu microunde, unui aparat pentru cafea/ceai și unui congelator, chicineta este bine echipată pentru cei ce se aprovizionează singuri. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, un radio, un DVD player, un ceas deșteptător și WiFi (gratuit). Un duș, o cadă și o cadă cu hidromasaj se găsesc în interiorul băilor. O altă facilitate oferită este un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.
Apa încălzită la o temperatură plăcută în zona cu piscină exterioară contribuie la o baie sănătoasă. Pe terasă stau la dispoziție șezlonguri comode. Cada cu hidromasaj din zona de scăldat promite relaxare profundă. Activitățile numeroase și diverse propuse în complex garantează distracții sportive, ca de ex. tenis, baschet, partide de golf și putting green. Iubitorii sporturilor acvatice se pot bucura de plimbări cu banana, snorkelling și scufundări subacvatice. Ca activități sportive la locul de cazare, clienților le stau la dispoziție biliard și contra cost o sală de fitness. În complex sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, salon de înfrumusețare și solariu.
Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o sală de mese, o cafenea și un bar.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club, JCB și MasterCard.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Safety deposit box

Children's playground

Laundry

Shops on site

Pets allowed

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet