The Royal Hawaiian, A Luxury Collection Resort

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

The Royal Hawaiian, A Luxury Collection Resort

Acest hotel la plajă este amplasat direct în inima orașului Honolulu.
Cele 528 de camere sunt împărțite pe 6 etaje la ele se poate ajunge cu un lift. În zona de primire, la recepția deschisă 24 de ore, clienții sunt întâmpinați călduros de personal ce vorbește mai multe limbi. Serviciile de check-in și check-out sunt disponibile la orice oră. Printre facilitățile hotelului se numără o cameră de bagaje, un seif, un schimb valutar și un bancomat. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Locul de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Pe lângă un magazin de suveniruri, aici se mai găsesc și alte magazine. Unitatea de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea hotelului. Printre celelalte oferte se numără un serviciu de îngrijire a bebelușilor, servicii de bonă, un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service și serviciile unui valet. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți.
Un aparat de aer condiționat și o pardoseală încălzită ce poate fi ajustată individual creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele cu mochetă dispun de un pat dublu sau de un pat „King size”. Pentru un pat suplimentar nu se percep taxe suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Mai sunt disponibile și un frigider, un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, un radio, o consolă video, un ceas deșteptător și WiFi (gratuit). Băile sunt dotate cu un duș și o cadă. Un uscător de păr, o oglindă de machiaj și halate de baie stau la dispoziție pentru folosința zilnică. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Locul de cazare oferă camere de familie, camere de nefumători și camere pentru fumători.
Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. În zona de scăldat există și o cadă cu hidromasaj, un tobogan de apă și un bar. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Cei ce vor să facă mișcare pot alege între ciclism/ciclism montan și pescuit. Datorită unor sporturi ca snorkelling și scufundări subacvatice, unitatea de cazare îi atrage și pe cei ce practică sporturi acvatice. O sală de fitness și gimnastică fac parte din oferta de activități sportive și pentru timpul liber a hotelului. La locul de cazare sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, baie de aburi, salon de înfrumusețare, terapii prin masaj și hidroterapie. Copiii sunt supravegheați cu grijă la miniclub (contra cost).
Locurile unde se poate lua masa cuprind o sală de mese, o cafenea și un bar. Restaurantul pentru nefumători dispune de scaune înalte pentru copii. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. Un mic dejun delicios dă energie pentru întreaga zi. De asemenea, unitatea de cazare pune la dispoziție gustări.
La hotel sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club, JCB și MasterCard.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Room service

Water slide

Secured parking

Parking garage

Bikes available

24-hours front desk

Currency exchange

Safety deposit box

Kids' club

Children's playground

Laundry

Shops on site

Barber / Beauty shop

Non-smoking rooms

Facilities for disabled guests

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet

Medical assistance