Home2 Suites By Hilton Huntsville/Research Park Area, Al

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Home2 Suites By Hilton Huntsville/Research Park Area, Al

Acest hotel se află în Huntsville, cel mai apropiat aeroport este Huntsville/Decatur - Madison C (HSV).
În acest hotel cu un lift și o recepție clienților le stau la dispoziție 77 de camere. Unitatea de cazare cu aer condiționat dispune de diverse comodități ce contribuie la o ședere confortabilă și relaxantă, ca de exemplu un seif, un serviciu de spălătorie, o sală de conferințe, un centru de afaceri, un fax, o spălătorie de tip self-service și o zonă pentru fumători. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Locul de cazare dispune de o serie de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și în alte magazine. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea hotelului.
Aparatul de aer condiționat, sistemul de încălzire și ventilatorul creează o atmosferă plăcută în camere. Clienții pot dormi confortabil pe o canapea. Există un birou. Mai sunt disponibile și un frigider, un cuptor cu microunde, un aparat pentru cafea/ceai și o mașină de spălat vase. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. Echiparea este completată de un telefon, un televizor și WiFi (gratuit). În camere turiștii vor găsi ziarul cotidian. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Unitatea de cazare oferă camere de familie și camere de nefumători.
În piscina exterioară, apa cu o concentrație sănătoasă de sare contribuie la o baie relaxantă. Șezlongurile invită la bronzat. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu tenis, o sală de fitness, biliard, bowling și aerobic.
Se oferă spre rezervare pachete de servicii cu mic dejun inclus.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club, JCB și MasterCard.

Facilități

Altele

Secured parking

Safety deposit box

Laundry

Shops on site

Pets allowed

Facilities for disabled guests

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet