Sheraton Indianapolis Hotel At Keystone Crossing

Prezentare generală

Sheraton Indianapolis Hotel At Keystone Crossing

Acest hotel se află în centrul localității Indianapolis.
Hotelul cu aer condiționat oferă 395 de camere și dispune de lift. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Facilitățile unității de cazare cuprind o cameră de bagaje, un seif și un bancomat. În spațiile comune este disponibil WiFi. Locul de cazare dispune de o serie de comodități pentru persoanele în scaun cu rotile. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și un magazin de suveniruri și în alte magazine. Printre celelalte facilități ale hotelului se numără un chioșc cu ziare și un spațiu cu televizor. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de pază nonstop, un serviciu de închiriat mașini, room-service, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service. Un centru de închirieri de biciclete oferă echipamentul necesar pentru a descoperi zona. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți. Centrul de afaceri oferă sprijin pentru afaceri și un fax.
În camere există un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire. Camerele au un pat dublu sau o canapea. Lucrurile de valoare pot fi păstrate în siguranță într-un seif. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită presei de călcat pantaloni. În plus, există un telefon, un televizor și WiFi (contra cost). În baia dotată cu un duș stă la dispoziție un uscător de păr. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Unitatea de cazare oferă camere de familie și camere de nefumători.
Piscinele interioare și exterioare se potrivesc de minune pentru antrenamente constante în apă și odihnă activă. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Cada cu hidromasaj din zona de scăldat promite relaxare profundă. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu o sală de fitness, gimnastică, aerobic și un spa.
Există diverse locuri unde se poate lua masa: un restaurant, o sală de mese, o cafenea și un bar. În fiecare zi este servit un mic dejun hrănitor. La cerere pot fi pregătite mese fără gluten și meniuri pentru copii.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Parking garage

Bikes available

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Laundry

Shops on site

Mini-market on site

Pets allowed

Facilities for disabled guests

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet