Staybridge Suites Indianapolis-Fishers

Prezentare generală

Staybridge Suites Indianapolis-Fishers

Acest hotel se află în Indianapolis, cel mai apropiat aeroport este Indianapolis (IND).
În acest hotel cu un lift și o recepție clienților le stau la dispoziție 146 de camere. Facilitățile locului de cazare cuprind o cameră de bagaje, un seif și un bancomat. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Unitatea de cazare dispune de o serie de comodități pentru persoanele în scaun cu rotile. Hotelul dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Un șemineu creează atmosferă plăcută. Pe lângă un supermarket, aici se mai găsesc și alte magazine. Pentru o ședere plăcută, clienții pot folosi diversele facilități de relaxare ale locului de cazare, precum și ale grădinii. Printre celelalte facilități ale unității de cazare se numără un chioșc cu ziare, un spațiu cu televizor și o bibliotecă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea hotelului. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de îngrijire a bebelușilor, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți. Centrul de afaceri oferă sprijin pentru afaceri și un fax.
În camere există un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire. Camerele au un pat dublu. Mai sunt disponibile și un frigider, un cuptor cu microunde și un aparat pentru cafea/ceai. Se garantează diverse posibilități de comunicare și divertisment prin echiparea cu un televizor și WiFi. Băile dispun de un duș și de o cadă. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Locul de cazare oferă camere de familie și camere de nefumători.
Apa de temperatură moderată în zona cu piscină interioară garantează o baie sănătoasă. Cada cu hidromasaj din zona de scăldat promite relaxare profundă. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu tenis, o sală de fitness și o saună.
Se oferă spre rezervare pachete de servicii cu mic dejun inclus.

Facilități

Altele

Secured parking

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Laundry

Shops on site

Mini-market on site

Pets allowed

Facilities for disabled guests

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet