Courtyard Cincinnati Mason

Prezentare generală

Courtyard Cincinnati Mason

Acest hotel își întâmpină clienții în Mason.
Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – o cameră de bagaje, un seif, asistență medicală, un serviciu de spălătorie, o sală de conferințe și o spălătorie de tip self-service. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). Există un lift și facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea hotelului. Datorită serviciului de închirieri de biciclete, împrejurimile pot fi explorate și pe bicicletă.
Clienților li se oferă un pat „King size” pentru o noapte plăcută și liniștită. În plus, există un telefon și WiFi (gratuit). În băi există un duș. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Unitatea de cazare oferă camere de familie și camere de nefumători.
Clienții își pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale locului de cazare. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu ciclism/ciclism montan și o sală de fitness.
Hotelul dispune de un restaurant și de o cafenea. În fiecare zi este servit un mic dejun hrănitor.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Secured parking

Bikes available

Safety deposit box

Laundry

Shops on site

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet

Medical assistance