Drury Inn & Suites Cincinnati Northeast Mason

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Drury Inn & Suites Cincinnati Northeast Mason

Acest hotel își întâmpină clienții în Mason.
Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – un bancomat, room-service, un serviciu de spălătorie, o sală de conferințe, un centru de afaceri și o spălătorie de tip self-service. În spațiile comune este disponibil WiFi. Hotelul dispune de o serie de comodități pentru persoanele în scaun cu rotile. Există un lift și facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea unității de cazare.
În camere există un sistem de încălzire. Mobilierul camerelor cuprinde un televizor și WiFi (gratuit). Un duș și o cadă cu hidromasaj se găsesc în interiorul băilor. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Locul de cazare oferă camere de familie și camere de nefumători.
Piscinele interioare și exterioare se potrivesc de minune pentru antrenamente constante în apă și odihnă activă. Pentru o relaxare plăcută clienții vor găsi aici o cadă cu hidromasaj. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu o sală de fitness și un spa.
În fiecare zi este servit un mic dejun hrănitor.

Facilități

Altele

Room service

Secured parking

Laundry

Pets allowed

Facilities for disabled guests

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet