Tru By Hilton Mason North King's Island

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Tru By Hilton Mason North King's Island

Acest hotel este în Mason.
Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Facilitățile hotelului cuprind o cameră de bagaje și un seif. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. Locul de cazare dispune de o serie de comodități pentru persoanele în scaun cu rotile. Unitatea de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile și de un lift. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. Printre celelalte facilități ale hotelului se numără un spațiu cu televizor și o sală de jocuri. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea locului de cazare. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de pază nonstop, asistență medicală, room-service, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service.
În plus, există un telefon și WiFi (gratuit). În băi există un duș. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Unitatea de cazare oferă camere de nefumători.
Piscinele interioare și exterioare se potrivesc de minune pentru antrenamente constante în apă și odihnă activă. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu tenis, o sală de fitness, biliard și aerobic.
O cafenea stă la dispoziție. Un mic dejun delicios dă energie pentru întreaga zi.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Room service

Secured parking

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Games room

Laundry

Shops on site

Pets allowed

Facilities for disabled guests

Lift

Air conditioning

Internet

Medical assistance