Super 8 By Wyndham Massena Ny

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Super 8 By Wyndham Massena Ny

Acest motel se află în Massena, cel mai apropiat aeroport este Massena (MSS).
Motelul cu aer condiționat cu un lift și o recepție dispune de 43 de camere. Locul de cazare dispune de room-service, de un centru de afaceri, de un fax și de o zonă pentru fumători. Facilitățile includ un automat de băuturi răcoritoare. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi. Unitatea de cazare oferă o serie de comodități pentru persoanele în scaun cu rotile. Motelul dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea locului de cazare. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete (gratuit).
Un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. Camerele au un pat dublu. Pot fi solicitate paturi suplimentare. Există un birou. Mai sunt disponibile și un frigider, un cuptor cu microunde și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon, un televizor, un radio și WiFi (gratuit). Se oferă spre rezervare camere adaptate pentru scaun cu rotile. Unitatea de cazare oferă camere de familie, camere de nefumători și camere pentru fumători.
Clienții își pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale motelului. În ce privește timpul liber, locul de cazare mai oferă, pe lângă ciclism/ciclism montan, și o sală de fitness contra cost. Un cazinou oferă distracție și divertisment.
O sală de mese stă la dispoziție. La centrul de cazare se oferă spre rezervare pachete de servicii cu mic dejun inclus. Un mic dejun continental garantează o zi bună de dimineață.
În unitatea de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.

Facilități

Altele

Room service

Secured parking

Bikes available

Casino

Pets allowed

Facilities for disabled guests

Lift

Air conditioning

Internet