Home2 Suites By Hilton Mishawaka South Bend

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Home2 Suites By Hilton Mishawaka South Bend

Acest hotel este în Mishawaka.
Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Hotelul cu aer condiționat dispune de diverse comodități ce contribuie la o ședere confortabilă și relaxantă, ca de exemplu o cameră de bagaje, room-service, un serviciu de spălătorie, un centru de afaceri, o spălătorie de tip self-service și o zonă pentru fumători. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. Unitatea de cazare dispune de o serie de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Există un lift și facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea locului de cazare.
Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. Sunt disponibile dormitoare separate. Camerele mai au și un cuptor cu microunde și un aparat pentru cafea/ceai. Se garantează diverse posibilități de comunicare și divertisment prin echiparea cu un telefon și WiFi (gratuit). În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Hotelul oferă camere de nefumători.
Piscinele interioare și exterioare se potrivesc de minune pentru antrenamente constante în apă și odihnă activă. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu o sală de fitness, biliard, bowling și aerobic. Și un cazinou aduce divertisment suplimentar.
În fiecare zi este servit un mic dejun hrănitor.

Facilități

Altele

Room service

Secured parking

Casino

Laundry

Pets allowed

Facilities for disabled guests

Lift

Air conditioning

Internet