Residence Inn South Bend Mishawaka

Prezentare generală

Residence Inn South Bend Mishawaka

Acest hotel se află în Mishawaka, cel mai apropiat aeroport este South Bend (SBN).
În acest hotel cu un lift și o recepție sunt 106 camere. O cameră de bagaje și un seif se numără printre facilitățile locului de cazare. În spațiile comune este disponibil WiFi. Unitatea de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Un șemineu creează atmosferă plăcută. La magazinele de suveniruri pot fi cumpărate mici amintiri din concediu. Clienții hotelului sunt invitați să se relaxeze în grădină. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără un chioșc cu ziare și un spațiu cu televizor. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea unității de cazare. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de îngrijire a bebelușilor, un serviciu de spălătorie, un coafor și o spălătorie de tip self-service. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți.
În camere se găsesc o bucătărie și o baie, iar aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută. Camerele dispun de un pat dublu și de o canapea. Există dormitoare separate. Pot fi solicitate paturi suplimentare. Există un birou. Mai sunt disponibile și un frigider, un aragaz, un cuptor cu microunde, un aparat pentru cafea/ceai și o mașină de spălat vase. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. Echiparea este completată de un telefon, un televizor și WiFi. În camere turiștii vor găsi ziarul cotidian. În băi se găsește un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Hotelul oferă camere de familie și camere de nefumători.
Piscinele interioare și exterioare se potrivesc de minune pentru antrenamente constante în apă și odihnă activă. Cada cu hidromasaj din zona de scăldat promite relaxare profundă. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu tenis, o sală de fitness, aerobic și un spa.
O sală de mese stă la dispoziție. La centrul de cazare se oferă spre rezervare pachete de servicii cu mic dejun inclus. Un bufet bogat la micul dejun garantează o zi bună de dimineață.
La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club, JCB și MasterCard.

Facilități

Altele

Secured parking

Bikes available

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Laundry

Mini-market on site

Barber / Beauty shop

Pets allowed

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet