Civilian Hotel

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Civilian Hotel

Acest hotel este amplasat chiar în inima New York-ului.
Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Hotelul cu aer condiționat dispune de o cameră de bagaje, de un seif, de room-service, de un serviciu de spălătorie și curățătorie și de un centru de afaceri. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Locul de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile și de un lift. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket.
Un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. Camerele au un pat dublu sau un pat „Queen size”. Lucrurile de valoare pot fi păstrate în siguranță într-un seif. Telefonul, televizorul și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr.
Clienții își pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale unității de cazare. Piscina promite o baie plăcută și lipsită de griji. Clienții pot profita de vremea bună pe terasă. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu o sală de fitness și un spa. Un miniclub și o discotecă completează oferta.
Zona cu restaurante dispune de un restaurant și de un bar.

Facilități

Altele

Restaurant

Bar

Room service

Bikes available

Safety deposit box

Nightclub / DJ

Kids' club

Laundry

Shops on site

Pets allowed

Facilities for disabled guests

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet