Hyatt Place Long Island City / New York City

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Hyatt Place Long Island City / New York City

Acest hotel este la New York.
Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. O cameră de bagaje, un seif și un bancomat se numără printre facilitățile hotelului. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există un lift și facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Printre celelalte facilități ale unității de cazare se numără un spațiu cu televizor. În funcție de disponibilitate, clienții ce călătoresc cu mașina personală pot folosi parcarea (contra cost). Printre serviciile oferite se numără room-service, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți. O sală de reuniuni oferă posibilitatea de a ține conferințe, prezentări sau reuniuni.
În camere există un aparat de aer condiționat. Camerele au un pat „King size”. De asemenea, sunt disponibile un seif și un birou. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un frigider. În plus, există un telefon, un televizor și WiFi. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Mai stau la dispoziție și camere adaptate pentru scaun cu rotile, cu baie fără bariere.
Clienții își pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale locului de cazare. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu partide de golf, o sală de fitness și aerobic. O discotecă și un club de noapte completează oferta.
Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o cafenea și un bar. În fiecare zi este servit un mic dejun hrănitor.
La hotel se acceptă ca mijloc de plată American Express.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Nightclub / DJ

Laundry

Pets allowed

Lift

Conference rooms

Internet