Manhattan Club Suites

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Manhattan Club Suites

Acest hotel urban își întâmpină clienții la New York.
Hotelul își întâmpină clienții cu ospitalitate într-o unitate de 20 etaje cu un lift și 286 de camere. În zona de primire, la recepția deschisă 24 de ore, clienții sunt întâmpinați călduros de personal ce vorbește mai multe limbi. Serviciile de check-in și check-out sunt disponibile la orice oră. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – o cameră de bagaje, un seif, room-service, un serviciu de spălătorie, o sală de conferințe, un centru de afaceri și o spălătorie de tip self-service. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Locul de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Există de asemenea și magazine. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare (contra cost).
Un aparat de aer condiționat și o pardoseală încălzită ce poate fi ajustată individual creează o atmosferă plăcută în camere. Camere dispun de un pat „Queen size” și de o canapea. Pot fi solicitate paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif și un birou. În chicinetă se află un frigider, un cuptor cu microunde și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi (gratuit). În baia dotată cu duș și cadă, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și halate de baie. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Mai stau la dispoziție și camere adaptate pentru scaun cu rotile, cu baie fără bariere. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.
Piscina exterioară se potrivește perfect pentru odihnă activă sau antrenament acvatic regulat. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu o sală de fitness, gimnastică, aerobic și un spa. Un club de noapte oferă distracție și divertisment.
Zona cu restaurante dispune de un restaurant și de un bar. Un mic dejun delicios dă energie pentru întreaga zi.
În unitatea de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Facilități

Altele

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Parking garage

24-hours front desk

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Laundry

Shops on site

Pets allowed

Facilities for disabled guests

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet

Medical assistance

Theatre