Nh Collection New York Madison Avenue

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Nh Collection New York Madison Avenue

Acest hotel urban este amplasat chiar în inima New York-ului. Regiunea le oferă pasionaților de schi cele mai bune condiții pentru o vacanță de iarnă reușită: pe pârtiile de schi amenajate foarte aproape pot fi trăite momente pline de adrenalină.
Cele 237 de camere și cele 7 suite sunt împărțite pe 17 etaje la ele se poate ajunge cu un lift. Personal ce vorbește mai multe limbi stă la dispoziție la recepție la orice oră pentru orice fel de ajutor, serviciile de check-in/check-out sunt disponibile 24 de ore pe timpul zilei. Facilitățile hotelului cuprind o garderobă, o cameră de bagaje și un seif. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Locul de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și în alte magazine. Printre celelalte facilități ale unității de cazare se numără un spațiu cu televizor. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de spălătorie, un coafor și serviciile unui valet. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți. O sală de reuniuni oferă posibilitatea de a ține conferințe, prezentări sau reuniuni.
Un aparat de aer condiționat și o pardoseală încălzită ce poate fi ajustată individual creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Camerele cu mochetă dispun de un pat dublu, de un pat „Queen size” sau de un pat „King size”. Pot fi solicitate paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Mai sunt disponibile și un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi (gratuit). În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Hotelul oferă camere de familie, 242 de camere de nefumători și camere pentru fumători.
Cada cu hidromasaj din zona de scăldat promite relaxare profundă. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu o sală de fitness, gimnastică, un spa, o saună, o baie de aburi și terapii prin masaj.
Zona cu restaurante dispune un restaurant pentru nefumători și de un bar. Un mic dejun delicios dă energie pentru întreaga zi.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Parking garage

24-hours front desk

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Laundry

Shops on site

Barber / Beauty shop

Pets allowed

Non-smoking rooms

Facilities for disabled guests

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet

Lobby

Medical assistance

Cloakroom