Riu Plaza Manhattan Times Square

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Riu Plaza Manhattan Times Square

Acest hotel se află direct în inima New York-ului.
Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Clienților hotelului le stau la dispoziție o cameră de bagaje, un seif, un serviciu de pază nonstop, un serviciu de spălătorie, un centru de afaceri, o spălătorie de tip self-service, serviciile unui valet și un detector de fum. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există un lift și facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare.
Aparatul de aer condiționat și sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. Camerele au un pat „Queen size”, un pat „King size” sau o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. Lucrurile de valoare pot fi păstrate în siguranță într-un seif. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un frigider. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon, un televizor și WiFi (gratuit). În baia dotată cu duș, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și o oglindă de machiaj. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile. Unitatea de cazare oferă camere pentru fumători.
În sala de fitness clienții pot face sport după o zi plină de evenimente și își pot face rezerve noi de forțe și de sănătate.
Zona cu restaurante cuprinde un restaurant și un bar. În fiecare zi este servit un mic dejun hrănitor. De asemenea, locul de cazare pune la dispoziție gustări.

Facilități

Altele

Restaurant

Bar

Secured parking

Parking garage

Safety deposit box

Laundry

Pets allowed

Lift

Air conditioning

Internet