Days Inn By Wyndham Saint Pauls

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Days Inn By Wyndham Saint Pauls

Acest hotel le urează bun venit clienților în St Pauls.
Hotelul cu aer condiționat cu un lift și o recepție dispune de 50 de camere. Unitatea de cazare dispune de diverse comodități ce contribuie la o ședere confortabilă și relaxantă, ca de exemplu room-service, o sală de conferințe, un fax și o zonă pentru fumători. Printre serviciile locului de cazare se numără un automat de băuturi răcoritoare. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. Hotelul dispune de o serie de comodități pentru persoanele în scaun cu rotile. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea unității de cazare.
Un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. Clienții pot dormi confortabil pe un pat dublu. Există un birou. Se găsesc de asemenea și un frigider și un cuptor cu microunde. Se garantează diverse posibilități de comunicare și divertisment prin echiparea cu un telefon, canale prin satelit și WiFi (gratuit). În băi se află un uscător de păr. Se oferă spre rezervare camere adaptate pentru scaun cu rotile. Locul de cazare oferă camere de familie și camere de nefumători.
Clienții își pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale hotelului. Piscina exterioară garantează răcorire și înviorare.
Un restaurant stă la dispoziție. În fiecare zi este servit un mic dejun hrănitor.
În unitatea de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club, JCB și MasterCard.

Facilități

Altele

Restaurant

Room service

Secured parking

Facilities for disabled guests

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet