Days Inn By Wyndham Statesville

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Days Inn By Wyndham Statesville

Acest hotel se află în Statesville (Carolina de Nord), cel mai apropiat aeroport este Charlotte - Douglas (CLT).
În acest hotel cu un lift și o recepție clienților le stau la dispoziție 104 camere. Unitatea de cazare cu aer condiționat dispune de diverse comodități ce contribuie la o ședere confortabilă și relaxantă, ca de exemplu un bancomat, room-service, un serviciu de spălătorie, o sală de conferințe, un centru de afaceri, un fax și o spălătorie de tip self-service. Facilitățile cuprind și un automat de băuturi răcoritoare. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. Locul de cazare dispune de o serie de comodități pentru persoanele în scaun cu rotile. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea hotelului. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți.
Aparatul de aer condiționat și sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. Clienții pot dormi confortabil pe un pat dublu. Pot fi solicitate paturi suplimentare. Există un birou. Se găsesc de asemenea și un frigider, un cuptor cu microunde și un aparat pentru cafea/ceai. Echiparea este completată de un telefon, un televizor și WiFi (gratuit). În camere turiștii vor găsi ziarul cotidian. În baia dotată cu un duș stă la dispoziție un uscător de păr. De asemenea stau la dispoziție camere cu băi fără obstacole. Unitatea de cazare oferă camere de familie, camere de nefumători și camere pentru fumători.
Clienții își pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale locului de cazare. Piscina exterioară garantează răcorire și înviorare. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu o sală de fitness și aerobic.
Se oferă spre rezervare pachete de servicii cu mic dejun inclus. Un mic dejun continental contribuie la un început de zi dinamic.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club, JCB și MasterCard.

Facilități

Altele

Room service

Secured parking

Laundry

Pets allowed

Facilities for disabled guests

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet