Best Western Sherwood Inn & Suites

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Best Western Sherwood Inn & Suites

Acest hotel se află în North Little Rock, cel mai apropiat aeroport este Little Rock (LIT).
Hotelul cu aer condiționat oferă 60 de camere și dispune de lift. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Printre facilitățile unității de cazare se numără o cameră de bagaje, un seif și un automat de băuturi răcoritoare. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. Locul de cazare dispune de o serie de comodități pentru persoanele în scaun cu rotile. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Un șemineu creează atmosferă plăcută. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și în alte magazine. Printre celelalte facilități ale hotelului se numără un spațiu cu televizor și o bibliotecă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea unității de cazare. Printre alte servicii se găsesc room-service, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service. Un centru de închirieri de biciclete oferă echipamentul necesar pentru a descoperi zona. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți. Centrul de afaceri oferă sprijin pentru afaceri și un fax.
Aparatul de aer condiționat și sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. Clienții pot dormi confortabil pe o canapea. Pot fi solicitate paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un minibar și un birou. Mai sunt disponibile și un frigider, un minifrigider, un cuptor cu microunde și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. Echiparea este completată de un telefon, un televizor, un DVD player și WiFi. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Locul de cazare oferă camere de familie și camere de nefumători.
Piscina exterioară garantează răcorire și înviorare. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu ciclism/ciclism montan, o sală de fitness, aerobic și un spa.
Se oferă spre rezervare pachete de servicii cu mic dejun inclus.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.

Facilități

Altele

Room service

Secured parking

Bikes available

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Laundry

Shops on site

Facilities for disabled guests

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet