Best Western Plus Oak Mountain Inn

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Best Western Plus Oak Mountain Inn

Acest hotel se află în Pelham, cel mai apropiat aeroport este Birmingham (BHM).
În acest hotel cu un lift și o recepție sunt 60 de camere. Facilitățile unității de cazare cuprind un seif și un automat de băuturi răcoritoare. În spațiile comune este disponibil WiFi. Locul de cazare oferă o serie de comodități pentru persoanele în scaun cu rotile. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. De asemenea, există o serie de magazine care invită la hoinărit și la zăbovit. Printre celelalte facilități ale hotelului se numără un spațiu cu televizor. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea unității de cazare. Printre alte servicii se găsesc asistență medicală și un serviciu de spălătorie. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți. Centrul de afaceri oferă sprijin pentru afaceri și un fax.
Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. Clienții pot dormi confortabil pe un pat dublu. Pot fi solicitate paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif și un birou. Mai sunt disponibile și un frigider, un cuptor cu microunde și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. Echiparea este completată de un telefon, un televizor și WiFi (gratuit). Băile dispun de un duș, de o cadă și de o cadă cu hidromasaj. O altă facilitate oferită este un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Locul de cazare oferă camere de familie și camere de nefumători.
Piscinele interioare și exterioare se potrivesc de minune pentru antrenamente constante în apă și odihnă activă. Cada cu hidromasaj din zona de scăldat promite relaxare profundă. Hotelul oferă un program cuprinzător de sport în aer liber cu ciclism/ciclism montan, partide de golf, pescuit și călărie. Iubitorilor sporturilor de apă li se oferă canoe. O sală de fitness și aerobic fac parte din oferta de activități sportive și pentru timpul liber a unității de cazare. La locul de cazare se găsește o zonă de relaxare cu un spa.
Se oferă spre rezervare pachete de servicii cu mic dejun inclus.
La hotel sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.

Facilități

Altele

Secured parking

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Laundry

Shops on site

Facilities for disabled guests

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet

Medical assistance