Holiday Inn Express & Suites Birmingham South - Pelham

Prezentare generală

Holiday Inn Express & Suites Birmingham South - Pelham

Acest hotel se află în Pelham, cel mai apropiat aeroport este Birmingham (BHM).
Hotelul cu aer condiționat oferă 81 de camere și dispune de lift. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Clienților unității de cazare le stau la dispoziție un seif, un serviciu de spălătorie, o sală de conferințe, un centru de afaceri, un fax și o spălătorie de tip self-service. Facilitățile cuprind și un automat de băuturi răcoritoare. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. Locul de cazare oferă o serie de comodități pentru persoanele în scaun cu rotile. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. De asemenea, există o serie de magazine care invită la hoinărit și la zăbovit. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea hotelului. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți.
În camere există un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire. Camerele au un pat dublu. Pot fi solicitate paturi suplimentare. Există un birou. Mai sunt disponibile și un frigider, un cuptor cu microunde și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon, un televizor și WiFi (gratuit). În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Unitatea de cazare oferă camere de familie și camere de nefumători.
Clienții își pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale locului de cazare. Apa încălzită la o temperatură plăcută în piscinele interioare și exterioare contribuie la o baie sănătoasă. În sala de fitness clienții pot face sport după o zi plină de evenimente și își pot face rezerve noi de forțe și de sănătate.
Se oferă spre rezervare pachete de servicii cu mic dejun inclus. Un bufet bogat la micul dejun contribuie la un început de zi dinamic.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club, JCB și MasterCard.

Facilități

Altele

Secured parking

Safety deposit box

Laundry

Shops on site

Facilities for disabled guests

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet