Holiday Inn Portsmouth

Prezentare generală

Holiday Inn Portsmouth

Hotelul de business se află lângă o stradă principală în Portsmouth.
Cele 130 de camere sunt împărțite pe 6 nivele la ele se poate ajunge cu un lift. Recepția din zona de primire este disponibilă la orice oră și oferă flexibilitate în ce privește serviciile de check-in/check-out. O cameră de bagaje, un seif, un bancomat și un automat de băuturi răcoritoare se numără printre facilitățile hotelului. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. Unitatea de cazare oferă o serie de comodități pentru persoanele în scaun cu rotile. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără o sală de jocuri. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea hotelului. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de îngrijire a bebelușilor, room service contra cost, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți. Centrul de afaceri oferă sprijin pentru afaceri și un fax.
Aparatul de aer condiționat și o pardoseală încălzită ce poate fi ajustată individual creează o atmosferă plăcută în camere. Camerele cu mochetă dispun de un pat dublu sau de un pat „King size”. Pot fi solicitate paturi suplimentare. Există un birou. Mai sunt disponibile și un frigider, un cuptor cu microunde și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, un radio și WiFi (gratuit). În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Unitatea de cazare oferă camere de nefumători.
Apa încălzită la o temperatură plăcută în piscinele interioare și exterioare contribuie la o baie sănătoasă. Cada cu hidromasaj din zona de scăldat promite relaxare profundă. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu tenis, o sală de fitness, aerobic, un spa, o saună și o baie de aburi.
Există diverse locuri unde se poate lua masa: o sală de mese, o cafenea și un bar. Clienții sunt răsfățați din punct de vedere culinar în restaurantul pentru nefumători cu aer condiționat și scaune înalte pentru copii. Toate cele trei mese principale conving prin oferta diversificată de mâncăruri, clienții savurează prânzul și cina sub formă de meniu fix. La cerere se pregătesc și meniuri pentru copii. De asemenea, locul de cazare pune la dispoziție gustări.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club, JCB și MasterCard.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

24-hours front desk

Safety deposit box

Games room

Laundry

Non-smoking rooms

Facilities for disabled guests

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet