Baymont By Wyndham Duncan/Spartanburg

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Baymont By Wyndham Duncan/Spartanburg

Acest hotel se află în Duncan, cel mai apropiat aeroport este Greenville - Spartanbur (GSP).
Hotelul cu aer condiționat cu un lift și o recepție dispune de 42 de camere. Locul de cazare dispune de o cameră de bagaje, de room-service, de o sală de conferințe, de un centru de afaceri, de un fax, de un detector de fum și de o zonă pentru fumători. Facilitățile includ un automat de băuturi răcoritoare. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi. Unitatea de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea hotelului. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți.
Un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. Camerele dispun de un pat dublu și de o canapea. Există un birou. Mai sunt disponibile și un frigider, un cuptor cu microunde și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon, un televizor și WiFi (gratuit). În băi se găsește un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. De asemenea stau la dispoziție camere cu băi fără obstacole. Locul de cazare oferă camere de familie, camere de nefumători și camere pentru fumători.
Piscina exterioară garantează răcorire și înviorare. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu partide de golf, o sală de fitness și aerobic.
O sală de mese stă la dispoziție. Se oferă spre rezervare pachete de servicii cu mic dejun inclus.
În unitatea de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.

Facilități

Altele

Room service

Secured parking

Pets allowed

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet