The Hawthorne Inn & Conference Center

Prezentare generală

The Hawthorne Inn & Conference Center

Acest hotel se află în Winston-Salem, cel mai apropiat aeroport este Winston-Salem (INT).
Hotelul cu aer condiționat cu un lift dispune de 143 de camere. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. O cameră de bagaje, un seif și un automat de băuturi răcoritoare se numără printre facilitățile locului de cazare. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Unitatea de cazare dispune de o serie de comodități pentru persoanele în scaun cu rotile. Hotelul dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără un spațiu cu televizor. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea unității de cazare. Printre alte servicii se găsesc room-service, un serviciu de spălătorie, o spălătorie de tip self-service și un autobuz propriu pentru navetă. Centrul de afaceri oferă sprijin pentru afaceri și un fax.
Un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. Mai sunt disponibile și un frigider și un cuptor cu microunde. Clienții au parte de mai mult confort și datorită presei de călcat pantaloni. Echiparea este completată de un televizor și WiFi (gratuit). În baia dotată cu un duș se află un uscător de păr. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Hotelul oferă camere de familie și camere de nefumători.
Un program de sport și de divertisment oferă posibilitatea de a petrece timpul liber în mod flexibil. Apa încălzită la o temperatură plăcută în zona cu piscină exterioară contribuie la o baie sănătoasă. În sala de fitness clienții pot face sport după o zi plină de evenimente și își pot face rezerve noi de forțe și de sănătate.
Există diverse locuri unde se poate lua masa: un restaurant, o sală de mese și un bar. Un mic dejun delicios dă energie pentru întreaga zi.

Facilități

Altele

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Laundry

Pets allowed

Facilities for disabled guests

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet