Hotel Schwarzer Adler

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Hotel Schwarzer Adler

Acest hotel urban se află la aproximativ 700 de m distanță de centrul Innsbruckului și atracțiile sale turistice. La 700 de m se poate face o plimbare pe malul râului. La cele mai apropiate magazine și locuri de ieșit în oraș (baruri, restaurante) se poate ajunge în aproximativ 700 de m.
Cele 4 Suite Junior, cele 3 suite, cele 2 camere single și cele 30 de camere duble sunt împărțite pe 5 etaje la ele se poate ajunge cu un lift. Personalul ce vorbește mai multe limbi de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. Facilitățile hotelului cuprind o garderobă, o cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare (contra cost). Printre serviciile oferite se numără room-service, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service. Bicicliștii au la dispoziție atât locuri de parcare pentru biciclete cât și un serviciu de închiriere. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți.
Camerele locului de cazare dispun de aparat de aer condiționat și sistem de încălzire. În majoritatea camerelor se găsește un balcon. Camerele au un pat dublu sau un pat „King size”. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un minifrigider. La acestea se adaugă o mașină de spălat și un set de călcat. Se garantează diverse posibilități de comunicare și divertisment prin echiparea cu un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, un radio și WiFi (gratuit). În spațiul de cazare clienții au la dispoziție papuci de casă. În baia dotată cu duș și cadă, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și halate de baie. Mai stau la dispoziție și camere adaptate pentru scaun cu rotile, cu baie fără bariere. Unitatea de cazare oferă camere de familie, camere de nefumători și camere pentru fumători.
Clienții vor avea parte de odihnă activă și de băi plăcute și sănătoase în piscina interioară. Clienții pot profita de vremea bună pe terasă. O cadă cu hidromasaj îndeamnă la relaxare (contra cost). Cei ce vor să facă mișcare pot alege între ciclism/ciclism montan, tenis și partide de golf. Datorită amplasării sale, hotelul se potrivește bine pentru schiori. Spațiile pentru fitness se potrivesc perfect pentru un antrenament cuprinzător și divers. Locul de cazare oferă diverse terapii în zona de relaxare, printre care un spa, o saună, o baie de aburi, un salon de înfrumusețare, hidroterapie și un solariu, precum și, în schimbul unei taxe suplimentare, terapii prin masaj.
Există diverse locuri unde se poate lua masa: o sală de mese, o sală pentru micul dejun și un bar. Clienților le stă la dispoziție un restaurant pentru nefumători cu aer condiționat, cu scaune înalte pentru copii și o zonă separată pentru nefumători. La centrul de cazare se oferă spre rezervare demipensiune. La mic dejun clienții se servesc de la bufetul bogat. Diverse mâncăruri à la carte pot fi alese la prânz și cină. De asemenea, unitatea de cazare pune la dispoziție oferte speciale de masă.
La hotel sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa, Diners Club și MasterCard.

Facilități

Altele

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Parking garage

Bikes available

Currency exchange

Safety deposit box

Laundry

Shops on site

Pets allowed

Designated smoking area

Non-smoking rooms

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet

Bicycle Park

Cloakroom