B&B Hotel Villach

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Foarte bun

din 3475 evaluări

8.6

Descriere hotel

Hotelul oferă condiții ideale atât pentru oameni de afaceri cât și pentru familii și se află lângă o stradă principală, la aproximativ 1,4 km de centrul localității Villach.
Acest hotel a fost construit de curând, în 2020. Hotelul cu aer condiționat cu un lift dispune de 96 de camere de nefumători. Personal care vorbește engleză și germană de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. Clienților unității de cazare le stau la dispoziție un fax și un detector de fum. Facilitățile cuprind și un automat de băuturi răcoritoare. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. Locul de cazare oferă o serie de comodități pentru persoanele în scaun cu rotile. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Cine călătorește cu automobilul propriu, îl poate parca în funcție de disponibilitate în parcarea hotelului.
Camerele au un pat dublu sau un pat „Queen size”. Toate camerele au un birou, un televizor, un detector de fum și WiFi. În baia dotată cu un duș se află un uscător de păr. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.
O sală pentru micul dejun stă la dispoziție. În fiecare zi este servit un mic dejun hrănitor. La cerere pot fi pregătite mese fără gluten, feluri de mâncare vegetariene, meniuri pentru copii și mâncare fără lactoză. De asemenea, unitatea de cazare pune la dispoziție gustări. Locul de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.
La hotel sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.