Viva Wyndham Fortuna Beach

Descriere hotel

Hotelul la plajă, ideal pentru turiști de la plajă și familii, se află în Grand Bahama, chiar pe malul mării.
Într-o clădire principală cu 2 etaje și 3 clădiri auxiliare, clienții vor găsi 274 de camere duble. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Servicii ca o cameră de bagaje, un seif, un schimb valutar și un bancomat contribuie la o ședere confortabilă. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și un magazin de suveniruri și în alte magazine. Satul de vacanță are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Pentru parcarea mașinii, clienților le stau la dispoziție un garaj și o parcare. Printre celelalte oferte se numără un serviciu de pază nonstop, un serviciu de îngrijire a bebelușilor contra cost, servicii de bonă, asistență medicală, un serviciu de transfer, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service și serviciile unui valet. Pentru clienți sunt disponibile atât locuri de parcare pentru biciclete cât și un serviciu de închiriere.
În camere există un aparat de aer condiționat și un ventilator. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele au un pat dublu sau un pat „King size”. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Se găsesc de asemenea și un frigider, un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi (gratuit). În plus, clienții pot să apeleze la serviciul de pregătire a camerei pentru somn. Băile sunt dotate cu un duș, o cadă și o cadă cu hidromasaj. De asemenea, stă la dispoziție un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Complexul oferă camere de nefumători.
În timp ce adulții înoată în piscina exterioară, copiii se distrează de minune în bazinul cu apă de mică adâncime. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Șezlongurile și umbrelele de soare invită la odihnă pe terasa. Diverse activități sportive propuse în complex asigură divertisment, ca de exemplu ciclism/ciclism montan, tenis, volei de plajă, volei, baschet, partide de golf, tir cu arcul și pescuit și contra cost - călărie. Este disponibilă o serie variată de sporturi, printre care sporturi acvatice ca windsurfing, canoe, iahting, caiac și aqua-fitness, iar contra cost schi nautic, plimbări cu scuterul acvatic, plimbări cu barca cu motor, plimbări cu banana și scufundări subacvatice. Locul de cazare le oferă iubitorilor de sport și multe activități în interior, și anume o sală de fitness, tenis de masă, biliard, squash, gimnastică, aerobic și handbal. În satul de vacanță sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, baie de aburi, salon de înfrumusețare, terapii prin masaj și hidroterapie. În timpul liber, un program de recreere, un miniclub, o minidiscotecă, o discotecă și un club de noapte oferă distracție pe măsură.
Există diverse locuri unde se poate lua masa: o sală de mese și un bar. Clienții sunt răsfățați din punct de vedere culinar în restaurantul pentru nefumători cu aer condiționat și scaune înalte pentru copii. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. Complexul oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus și regim all inclusive. Clienții de la all inclusive se bucură de oferte speciale, ca de exemplu gustări, de asemenea există o selecție de băuturi alcoolice și nealcoolice. Se oferă micul dejun, prânzul și cina. La cerere pot fi pregătite mese fără gluten și feluri de mâncare vegetariene.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.