Margaritaville Beach Resort Nassau

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Foarte bun

din 913 evaluări

8.1

Descriere hotel

Acest hotel își întâmpină clienții în Nassau.
Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Facilitățile includ un bancomat. Conexiunea Wi-Fi (gratuit) le oferă clienților acces la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Hotelul dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile și de un lift. Pe lângă un supermarket, aici se mai găsesc și alte magazine. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără un spațiu cu televizor și o bibliotecă. O parcare este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Oferta include o spălătorie de tip self-service. Pot fi ținute prezentări, reuniuni sau conferințe în una dintre cele 6 săli de conferință.
În camere există un aparat de aer condiționat și un ventilator. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele au o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. Lucrurile de valoare pot fi păstrate în siguranță într-un seif. În chicinetă se află un frigider și un aparat pentru cafea/ceai. La acestea se adaugă o mașină de spălat și un set de călcat. Un televizor și un radio creează confort optim. În baia dotată cu duș și cadă, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și halate de baie.
În exterior sunt disponibile 4 piscine. Senzații tari pe toboganul de apă, băuturi răcoritoare la barul piscinei și relaxare agreabilă a mușchilor în cada cu hidromasaj – piscina oferă ceva potrivit pentru orice dispoziție și energie. Șezlongurile și umbrelele garantează ore odihnitoare. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu o sală de fitness, biliard, bowling, un spa, o baie de aburi, un salon de înfrumusețare și terapii prin masaj. Copiii sunt supravegheați cu grijă la miniclub.
Zona cu restaurante dispune de 3 restaurante și de o cafenea. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. Un mic dejun delicios dă energie pentru întreaga zi.