Aphrodite

Prezentare generală

Aphrodite

Acest hotel se află la aproximativ 400 de m de plajă, într-o zonă centrală la Nisipurile de Aur.
Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. Hotelul dispune de diverse comodități ce contribuie la o ședere confortabilă și relaxantă, ca de exemplu un seif, un schimb valutar și un coafor. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea unității de cazare.
Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. Există un minibar. Se garantează diverse posibilități de comunicare și divertisment prin echiparea cu un telefon, canale prin satelit și WiFi. În baia dotată cu un duș stă la dispoziție un uscător de păr.
Pe lângă piscinele interioare și exterioare există un spațiu de scăldat amenajat pentru copii. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj îi vor aduce în cea mai bună dispoziție pe cei ce iubesc apa. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu o sală de fitness, un spa, o saună, o baie de aburi, terapii prin masaj și un solariu. Și o discotecă aduce divertisment suplimentar.
Zona cu restaurante dispune restaurant à la carte și de un bar. Pot fi rezervate diverse mese. Clienții pot alege între demipensiune și regim all inclusive. Printre avantajele unei șederi all inclusive se numără nu doar o selecție de băuturi alcoolice și nealcoolice, ci și gustări. Zilnic sunt servite un mic dejun și un bufet variat de seară.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Date și prețuri

Dotările hotelului

Altele

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Bikes available

Schimb valutar

Safety deposit box

Club de noapte/DJ

Children's playground

Spălătorie

Barber / Beauty shop

Facilities for disabled guests

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet

Lobby

Medical assistance

Politicile hotelului

Animale de companie

La hotelul Aphrodite accesul cu animale de companie nu este permis

Grupuri

Nu se impune limită pentru mărimea grupului

Hotelul Aphrodite nu permite organizarea de petreceri sau de evenimente

Fumători

Fumatul nu este permis în incinta hotelului Aphrodite

Ore de liniște

Hotelul Aphrodite nu impune program de liniște

Hoteluri similare

Contul meu

Ai uitat parola?

Sau conectează-te cu

Nu ai cont încă?

Creare cont

Sau conectează-te cu

Ai deja un cont?