Apart-Hotel & Spa Diamant Residence

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.

9.0

Excepțional

din 4 evaluări

Prezentare generală

Apart-Hotel & Spa Diamant Residence

Acest complex de vacanță își întâmpină turiștii la Sunny Beach și oferă toate condițiile pentru o ședere plăcută, în special pentru adulții care vor să-și petreacă concediul cu adulți.
Complexul cu aer condiționat cu un lift dispune de 200 de camere. Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. Servicii ca o garderobă, o cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar contribuie la o ședere confortabilă. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Complexul dispune de o serie de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și în alte magazine. Hotelul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără o sală de jocuri și o bibliotecă. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare (contra cost). Printre alte servicii se găsesc un serviciu de pază nonstop, un serviciu de îngrijire a bebelușilor, servicii de bonă, un serviciu de închiriat mașini, un serviciu de transfer, la anumite ore room service, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service, serviciile unui valet, un medic de la hotel și un autobuz propriu pentru navetă. Un centru de închirieri de biciclete oferă echipamentul necesar pentru a descoperi zona.
În camere există un aparat de aer condiționat. Dotările standard din majoritatea camerelor includ un balcon. Camerele cu mochetă dispun de un pat dublu sau de o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. În plus sunt disponibile un minibar și un birou și, contra unui supliment de preț, un seif. În plus, există un telefon, un televizor cu ecran plat și cablu TV și WiFi (contra cost). În cameră se găsesc și papuci de casă. În băi există un duș. Un uscător de păr, o oglindă de machiaj și halate de baie sunt disponibile pentru folosința zilnică. În plus, clienții se bucură în băi de articole de cosmetică, o varietate de prosoape și muzică de fundal. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Complexul oferă camere de familie, camere de nefumători și camere pentru fumători.
Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Pe terasă însorită sunt disponibile șezlonguri și umbrele. Este disponibil un bar al piscinei/snack-bar. Cei ce vor să facă mișcare pot alege între ciclism/ciclism montan și boccia. Iubitorilor sporturilor de apă li se oferă aqua-fitness. La hotelul cu o sală de fitness, tenis de masă, biliard, un joc de darts și aerobic, clienții pot alege dintr-o serie cuprinzătoare de activități sportive în interior. La locul de cazare sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, baie de aburi, hamam, salon de înfrumusețare, terapii prin masaj și terapii anti-îmbătrânire. Alte oferte de petrecere a timpului liber includ un program de recreere, un miniclub și o minidiscotecă.
Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o cafenea și un bar. Se oferă spre rezervare regim all inclusive. Clienții de la all inclusive se bucură de oferte speciale, ca de exemplu gustări, de asemenea există o selecție de băuturi alcoolice și nealcoolice. Se oferă micul dejun, prânzul și cina. Sunt disponibile și mâncăruri speciale, printre care feluri de mâncare vegetariene. Bucătari foarte talentați pregătesc bucate delicioase în timpul unor reprezentații de gătit.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Date și prețuri

Dotările hotelului

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Parking garage

Bikes available

Schimb valutar

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Games room

Club de noapte/DJ

Club pentru copii

Children's playground

Spălătorie

Shops on site

Barber / Beauty shop

Pets allowed

Facilities for disabled guests

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet

Lobby

Medical assistance

Cloakroom

Politicile hotelului

Animale de companie

La hotelul Apart-Hotel & Spa Diamant Residence accesul cu animale de companie nu este permis

Grupuri

Nu se impune limită pentru mărimea grupului

Hotelul Apart-Hotel & Spa Diamant Residence nu permite organizarea de petreceri sau de evenimente

Fumători

Fumatul nu este permis în incinta hotelului Apart-Hotel & Spa Diamant Residence

Ore de liniște

Hotelul Apart-Hotel & Spa Diamant Residence nu impune program de liniște

Contul meu

Ai uitat parola?

Sau conectează-te cu

Nu ai cont încă?

Creare cont

Sau conectează-te cu

Ai deja un cont?