Coral Beach Hotel & Resort

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Foarte bun

din 4081 evaluări

8.5

Descriere hotel

Hotelul la plajă, ideal pentru turiști de la plajă, familii și celibatari, se află în centrul Golfului Coralilor, chiar pe malul mării.
Recepția este deschisă la orice oră. Printre serviciile resortului se numără un schimb valutar. Clienții pot naviga pe internet folosind conexiunea Wi-Fi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Complexul dispune de o serie de comodități pentru persoanele în scaun cu rotile. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Locul de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale resortului se numără un spațiu cu televizor. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea locului de cazare. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de îngrijire a bebelușilor contra cost, servicii de bonă, un serviciu de închiriat mașini, asistență medicală, room service 24h contra cost, un serviciu de apel de trezire, un serviciu de spălătorie și un coafor. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete (contra cost). Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți.
Un aparat de aer condiționat și o pardoseală încălzită ce poate fi ajustată individual creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește un balcon sau o terasă. În caz de necesitate pot fi solicitate paturi pentru copii. De asemenea, există un seif și un minibar contra cost. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai. Echiparea este completată de un telefon cu apelare directă, un televizor cu ecran plat cu canale prin satelit, un radio și WiFi (gratuit). Băile dispun de un duș, de o cadă și de o cădiță pentru bebeluși. De asemenea, stă la dispoziție un uscător de păr. Resortul oferă camere de nefumători.
Zona încăpătoare cu piscine cu 3 piscine în aer liber promite odihnă și împrospătare. În zilele răcoroase poate fi folosită piscina acoperită. Copiii se pot bălăci în unul din cele 2 bazine cu apă de mică adâncime. Relaxare agreabilă în cada cu hidromasaj (contra cost), distracție pe toboganul de apă și băuturi răcoritoare la barul piscinei – clienții vor descoperi cât de mult se pot distra în apă. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Cei ce vor să facă mișcare pot alege între tenis și volei de plajă. Oferta de sporturi acvatice a locului de cazare cuprinde snorkelling și, contra unui supliment de preț și scufundări subacvatice. Resortul oferă mai multe posibilități de a practica activități sportive în interior, ca de exemplu o sală de fitness, squash și aerobic, iar contra cost biliard. Locul de cazare propune diverse oferte în zona de relaxare, printre care un solariu, precum și, contra unor taxe suplimentare: un spa, o saună, o baie de aburi, un salon de înfrumusețare și terapii prin masaj. Un program de recreere și un miniclub oferă divertisment și distracție în timpul liber.
Clienții vor găsi ospitalitate și o ambianță plăcută în cele 6 restaurante pentru nefumători. Resortul oferă pentru masă demipensiune, pensiune completă și regim all inclusive. Se poate alege între mic dejun, prânz sau cină. De asemenea, locul de cazare pune la dispoziție gustări. Complexul de vacanță oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.